Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzieki dziewczyny, juz jest lepiej krostki zaczynaja znikac powoli, tylko jedna zmienila sie na taka jakby wypelniona krwia...

Powodzenia dziewczyny, ja tez sie balam ze przenosze a w efekcie urodzilam pod koniec 35 tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ja ogólnie dobrze znosze ciąze tylko te kłopoty ze spaniem mam teraz zastanawiam sie nad pójściem na usg bo byłam tylko na połówkowym ale tez mi wszyscy mówią ze po co mam iśc skoro wszystko dobrze no i tez duzo kasy tu trzeba dac za takie prywatne badania a te skurcze to masz bezbolesne???? ja coraz bardziej o tym myślę jak to sie zacznie z tymi skurczami ,idzie zwariowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Zuzia to na prawde śmieszka i tak juz sobie fajnie siedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ale Zuzia ladnie siedzi I jaka usmiechnieta
marzenie,Ty sie nie zamartwiaj tymi skurczami Jak sie zaczna to bedziesz wiedziala. Po prostu boli. I to mocno
Monika,to dobrze,ze Oskar sie nie zarazil
A to moja Jula
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Zuzia super, i jak rośnie!
Skurcze raczej bezbolesne, taki miewam ból w dole jak przy okresie, ale szybko przechodzi....

No USG drogie, fakt, my mamy na szczescie w ramach opieki prenatalnej, bo ja mam niedoczynność tarczycy, wiec USG mamy co 2-3 tygodnie teraz, wcześniej było co miesiąc. No i moja Bromba duża, więc patrzą jak duża będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My nie szczepilismy malej na rota... sa zdania podzielone dlatego sie nie zdecydowalam...

Jula slodziak panterka

Dzieki dziewczyny, Zuzia jak na wczesniaka wszystko nadrobila i nie mamy z nia problemow siedzi sobie ladnie, wszystko ja ciekawi

Kupilismy jej dzis sanki na mikolaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ZUZIA FAJOWA MAŁY ŚMIESZEK FAKTYCZNIE A JULKA JAK DAMAW PANTERCE MAŁA STROJNISIASUPER DZIEWCZYNKI PRZYDAŁA BY MI SIE TEZ TAKA DZIEWUSZKA HEHEHE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,a masz w planach jeszcze jedno dziecko? No wiesz, do 3 razy sztuka Moze by sie trafila dziewuszka
Kasia,a macie juz snieg? Bo u mnie juz byl. Tyle,ze dzisiaj padal deszcz i wszystko zmyl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga, tutaj nie ma my kupilismy malej na allegro, zeby miala w Polsce bo tam bedziemy praktycznie cala zime to moze miec frajde

allegro.pl/show_item.php?item=1936866016

takie czerwone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Julka panterka no takie małe laseczki to dopiero można wystroić ale chłopaki tez są super może kiedys tez mi sie trafi mała księżniczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok